Klientu atsauksmes

Ļoti labs apkopojums

Raina Dureja

Ļoti labs apkopojums par personīgā zīmola nepieciešamību, veidošanas un kopšanas principiem, un plašs instrumentu klāsts ar detalizētām instrukcijām un ietei...

Lasīt vairāk

Ļoti labs apkopojums par personīgā zīmola nepieciešamību, veidošanas un kopšanas principiem, un plašs instrumentu klāsts ar detalizētām instrukcijām un ieteikumiem. Paldies!

Lasīt mazāk

Lielisks palīgs personīgā tēla veidošanai

Agnese Kļava

Pirmkārt - trāpīgi un vērtīgi jautājumi un tēmas, kuriem pievērst uzmanību, veidojot savu tēlu publiskajā telpā pārdomātu un konsekventu. Turklāt vērtīgi ne ...

Lasīt vairāk

Pirmkārt - trāpīgi un vērtīgi jautājumi un tēmas, kuriem pievērst uzmanību, veidojot savu tēlu publiskajā telpā pārdomātu un konsekventu. Turklāt vērtīgi ne tikai uzņēmējiem, bet arī speciālistiem, kas meklē vai jebkad plāno meklēt darbu vai vēlas palielināt vērtību darba tirgū. Otrkārt - lielisks bezmaksas rīku klāsts, kas mūsdienās atvieglo dzīvi sociālajos tīklos un ne tikai. Patika pašai un noteikti ieteikšu arī citiem. Īpaši noderīgs man bija online formāts, jo daudzas lietas varēju jau pielietot praksē un mācībām pieslēgties sev piemērotā laikā.

Lasīt mazāk

Personīgais zīmols & brīvrīki

Ir daudz uzņēmīgu, aktīvu cilvēku, kas vēlas veidot savu biznesu, sākt rakstīt blogu vai vienkārši meklē darbu, bet mieru neliek jautājums, kā lai izveidoju savu zīmolu, kā lai atšķiros un esmu pamanīts un par to neiztērēju daudz naudas! 


Tāpēc es šeit piedāvāju tiešsaistes (online) meistardarbnīcas, lai dalītos ar savām zināšanām, pieredzi un atziņām par personīgo zīmolvedību, interneta digitālajiem instrumentiem, kuri ir brīvi pieejami un palīdz mums sevi prezentēt, par dažādiem komunikācijas knifiem un citām gudrībām.


Tici man, Tev nav vajadzīga radošās aģentūras palīdzība, lai izveidotu savu zīmolu! Ietaupīto naudu varēsi izmantot daudz lietderīgāk!


Mans piedāvājums - attīsti personīgo zīmolu, izmantojot bezmaksas interneta rīkus!  

Kāpēc izvēlēties tiešsaistes meistardarbnīcas?

  • vairāk piemēru

  • iespējas savā tempā praktizēt brīvrīkus

  • atkārtot mācību materiālu

  • iepazīstina ar vairāk brīvrīkiem

Kas jāzina par meistardarbnīcām?

  • Mērķauditorija

    Paredzētas ikvienam bez priekšzināšanām, kam jau ir savs uzņēmums vai startup projekts, vai kas tikai gatavojas piedāvāt pasaulei savus pakalpojumus vai preces. Tāpat aicināts arī ikviens profesionālo pakalpojumu sniedzējs, eksperts, piemēram, grāmatvedis, koučs, prihoterapeits, jurists, jogas meistars u.c., kam ir svarīgi veidot savu atpazīstamību un tēlu.

  • Saturs

    Tu saņemsi atbildes: - Kā radīt un kopt savu zīmolu? - Kas ir lifta runa un kā to veidot, lai izceltos starp citiem? - Kā pašu spēkiem izveidot savu vizuālā stila grāmatu? - Kā un kur sevi prezentēt digitālajā pasaulē? - Kādus bezmaksas rīkus izmantot sociālo mediju satura izveidei?

  • Tehniskā informācija

    Lai piedalītos meistardarbnīcās, tev ir nepieciešams dators, internets un, ja vēlies, piezīmju lapas. Tās meistardarbnīcas daļas, kas neparedz brīvrīku apgūšanu, var arī skatīties uz planšetes vai mobilā telefona.

Izmanto tieši tev piemērotu iespēju!

Saprotu dažādas vajadzības. Tiekamies klātienē, ja vēlies mācīties individuāli vai pulciņā ar citiem. Lasi padomus, ja Tev ir plānāks maciņš!